M
Mad for Manchester

Päivämäärä:
Permalink

Tappioton putki sai jatkoa. 2-5 voitto tuli suhteellisen halposti, vaikka kaveri saikin aika hyvän sykkeen vielä lopussa. Mika kuitenkin katkasi pyristelyt.

Maaleja tehtailivat:
Jöördis 2
Janne 1
Paku 1
Mika 1

Pakun ja Jannen maalit oli erityisen komeita. Paku puski nätisti Mikan kulman sisään ja Janne latasi 20 metristä aivan unelmakudin tolpan juureen juuri ennen taukovihellystä.

Vaihtomiehiä ei ollut ainuttakaan, joten pikkusen rupes jalka painaan lopussa, mutta puolustus piti suht kiitettävästi.

Nimetön

Päivämäärä:
Permalink

Joo, vastustajissa oli muutama ihan taitava pelaaja, mutta peli oli kyllä meidän hallussa toisen puoliajan loppua lukuunottamatta. Ansaittu voitto siis.

Vähän samoja ongelmia kuitenkin ajoittain kuin aiemmissakin peleissä, eli keskikentän keskustaan jää välillä aika isoja tiloja vastustajalle. Tänään peli toki onnistui periaatteessa hyvin ja aukot synty lähinnä silloin, kun meitsi mokaili tai olin noussut liian korkealle ja myöhästyin. Tuskin kuitenkaan jatkossakaan ihan virheettömästi pystyn pelaamaan, joten varmistus vois ehkä olla paikallaan? Aina ei laidaltakaan kerkiä toiseksi pelaajaks auttamaan keskustaa...Tästä pelistä kyllä leijonaa Jannelle ja Peltsille hyvästä puolustamisesta...

Heitänkin tähän semmosen pikku kysymyksen, jotta kannattaisko pelata jatkossa 3-3-2:sta vai 3-4-1:stä? Mun mielestä toi 3-4-1 ois parempi, kun kumminkin siitä keskikentältäkin kerkee helposti tukemaan hyökkäyksiä ja sama määrä siinä kuitenkin on hyökkääviä pelaajia. Viime kausihan pelattiin suurimmaks osaks 3-4-1:llä. Laidoilla noustiin ja toinen keskikenttämieskin nousi paljon, mutta kuitenkin oli sikäli selvä tilanne, että tiesi oman vastuunsa puolustamisesta ja keskustan tukkimisesta. Nythän kahdella kärjellä tuo puolustuksen auttaminen on hieman epäselvää, kun voi aina katsoa, josko toinen olis halukkaampi...:)